Notice: WP_Scripts::localize je bil zahtevan nepravilno. Parameter $l10n mora biti polje. Za podajanje poljubnih podatkov skriptam, uporabite funkcijo wp_add_inline_script(). Za več podrobnosti si oglejte razhroščevanje v WordPressu. (To sporočilo je bilo dodano v izdaji 5.7.0.) in /home/zaposlit/public_html/wp-includes/functions.php on line 5663
Preloader

Nalagam

Administrativna dela, prodaja, pomov v računovodstvu

Pozdravljeni!

Sem Tjaša delovna, odgovorna im vestna, po izobrazbi ekonomski tehnik, iščem zaposlitev na področju administracije, seveda pa sem odprta tudi za ostale možnosti, saj sem željna novih izzivov.

 

 

Imam več kot 3 leta delovnih izkušenj na področju administracije in zavarovalništva. Delo je obsegalo urejanje baze podatkov in vodenje podatkovnih baz, klicanje strank in pridobivanje novih, svetovanje strankam, izpolnjevanje dokumentacije ter sprejemanje plačil, urejanje spletne ter Facebook strani in oglaševanje podjetja. Prakso sem opravljala na področju administracije in v času študija opravljala razna študentska dela, trenutno pa se ukvarjam s pisanjem SEO člankov.

 

 

Pri svojem delu sem odgovorna, natančna, vestna, potrpežljiva, samoiniciativna in fleksibilna. Hitro se učim novih spretnosti in rada sprejmem vsak izziv, prav tako pa sem sem se za delo pripravljena dodatno izobraževati in poskusiti prav kakršnokoli delo. 

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.