Preloader

Nalagam

image

Zdravo bivanje z lesom omogoča podjetje Panles d.o.o.

panles_2

Družinsko podjetje Podjetje Panles d.o.o., se poleg izdelave ter montaže ukvarja pohištva po naročilu ukvarja tudi z gradbeništvom.

Svojim strankam omogočajo kvalitetno in v roku dogovorjeno pohištvo iz lesa. Pri proizvodnji svojih izdelkov dajejo poudarek naravni danosti lesa, ki je prijazen tako ljudem kot naravi. Nenehno sledijo trendom na trgu, z nenehnim vlaganjem v najnovejšo tehnologijo in tako nudijo svojim strankam pohištvo po najnovejšem dizajnu. Vse to lahko vidite v razstavnem salonu v Rogaški Slatini ter na Ptuju.

Omogočajo zdravo življenje s tem, ko ima njihova stranka v lasti njihove izdelke iz naravnih materialov, ki dihajo in so zdravju prijazni. Najnovejši dizajn, pestra izbira dekorja, vse to odlikuje podjetje Panles d.o.o. Prevzamejo in opravijo tudi vsa gradbena obrtniška dela na stanovanjskih in poslovnih objektih. Za vas izvedejo celoten projekt od ureditve gradbišča, izvedbe in vodenja projekta do finalizacije objekta.

Poleg tega se ukvarjajo tudi z izdelavo in prodajo trendi lesenih hiš. Lesene hiše imajo številne prednosti in omogočijo predvsem kvalitetnejše, bolj zdravo in varno življenje z nižjimi stroški vzdrževanja. Z uporabo naravnih in obnovljivih virov energije se v Panlesu trudijo ustvariti okolje z manj onesnaženim zrakom in pustiti svojim naslednikom za bivanje prijetno okolje.

Kot poudarjajo v podjetju Panles; »Začutite prijetno toplino lesa, namreč prijazen material v svoji okolici ustvarja zdravo bivanje!«

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.