Zaposlovanje

Zaposlovanje podjetnikov narašča

Zaposlovanje od leta 2018 naprej je vzponu, tako, da je znova po dolgem času spet na voljo več prostih delovnih mest, kot delavcev. Zaposlovanje se srečuje s težavami, saj je v Sloveniji na nekaterih področjih premalo delavcev. Na drugih področjih očitno preveč.

Naš portal skrbi, da do zaposlovanja delavcev prek našega sistema poteka varno in načrtovano. Vse delodajalce seveda preverimo, torej ne dovolimo, da podjetniki s pomočjo našega portala se obračaju zaposlovanju na črno.

V primeru, da ste imeli kakšne slabe izkušnje s katerimkoli delodajalcem iz naše baze. Obvestite nas in podjetnik bo letel na glavo ven iz portala. Mi skrbimo za varnost iskalcev zaposlitev in nam je za podjetnike vseeno.

Za razliko od ostalih portalov, ki jim je za vaše zaposlovanje vseeno, ampak skrbijo le da napolnijo svoje žepe in računajo oglase tudi po 500 eur. Nato podjetniki lahko nategujejo delavce po mili volji.

Mi tega ne dovolimo. Njihovega denarja ne potrebujemo. V primeru, da delodajalec ne plalča kakšnega delavca, izvaja mobing ali krši delovno zakonodajo in to ugotovimo, ga odstranimo, seznanimo vse uporabnike javno in mu trajno prepovemo oglaševanje na portalu.

Ravno zaradi tega nam zaupajo največja slovenska podjetja, ki so z nami sodelovala:

zaposlovanje width=

Le s skupnim sodelovanje se lahko v naši držai kaj premakne. Državi je za delavce vseeno. Zavodu pravtako. Tam so le da pobirajo denar od davkoplačevalcev. Da bi pa reveži prišli do službe, jim ni mar. Za njih ste navadna smet. Ravno zato je nastal portal zaposlitve.org v sodelovanju med vsemi podjetniki. Prinašamo spremembe, revolucijo, borbo in seveda prevladu na področju zaposlovanja.  Ker vsi portali so koristoljubni in drago računajo storitve podjetnikom, mi jim damo brezplačno. Le naj bodo pošteni in naj plačajo delavce. V kolikor porušijo naše zaupanje je z njimi konec, saj bomo poskrbeli, da za nepoštenost izve cela Slovenija.

Mobile

Dodaj odgovor