Portal za zaposlitve.org. gradijo vsi podjetniki skupaj s simboličnimi prispevki, da ga lahko uporabljajo. Gre za odličen projekt, z dobrim namenom in vizijo. Mi povezujemo podjetnike in vam pomagamo. Vi pa pomagate razvoju portala in če bi si vsi med seboj pomagali, bi bila naša država veliko lepša! Zaposlitve.org je pravi naslov za iskanje zaposlitve in hitrega odziva iskalcev zaposlitve! S pomočjo iskanja zaposlitve, si omogočite najboljšo pot do uspešne kariere. V naši bazi sodelujejo uspešna podjetja, ki oddajajo zaposlitvne oglase prav pri nas. Odlikuje nas enostavna prijava na objavo zaposlitvenega oglasa. Delodajalci! Pridružila so se nam že mnoga uspešna podjetja, pridružite se še vi! Na Zaposlitev.org. lahko vaša prosta delovna mesta hitro in enostavno objavite. Iskalci se lahko prijavite na izbrane kriterije primernih priložnostih na vaš e-naslov preko e-obveščanja . Zakaj? Mi smo drugačni, ažurni, vaš zaposlitveni oglas bo viden takoj!

 

  

Ne plačujte visokih cen oddajanja zaposlitvenih oglasov, ampak izkoristite našo vidnost ter učinkovitost! Ne zaračunavamo visokih oderuških cen, ampak so cene oddajanja zaposlitvenih oglasov realne! Kako je nastala stran zaposlitev.org? Je simbol sodelovanja med podjetniki. Vizija portala je, da se vsi podjetniki v Sloveniji združijo. In so se..

 

  

Nastala je najboljša spletna stran za zaposlitve, ki ima odlične pozicije v Googlu, ki jo na dnevi bazi obiskuje ogromno ljudi. Pridružena so že največja slovenska podjetja. Imamo več deset tisoč sledilcev na socialnih omrežjih in številka strmoglavo narašča. To pomeni, da smo portal, ki se najhitreje razvija v Sloveniji.