Študentsko delo

Študentsko delo na zaposlitve.org

Iščete študentsko delo? Na zaposlitve.org, smo od oktobra leta 2018 naprej začeli ponujati študentska dela. Za razliko od nesposobnih študentskih servisov. Predvsem podjetij, kot je E-Študentski servis, bomo mi delodajalcem ponudili bolj sodoben način izbiranja študentov. Bolj pošten način. Saj je korupcija v študentskih servisih zelo velika. Vsa najboljša delovna mesta gredo interno. Kot veste sami, zveze v Sloveniji so ključnega pomeni za pridobitev zaposlitve. Četudi študentske.

90% najboljših del povprečen študent sploh v e-študentskem servisu niti ne vidi. Saj jih skrijejo. Na portalu zaposlitve.org, lahko študentje shranite svoj CV in bo viden vsem podjetnikom, ki potrebujejo delovni kader. Pri študentskih servisih naprimer, kot je e-študentski servis delodajalci, niti ne morejo vedeti, koga jim bodo poslali. Če sploh bodo koga. Tukaj pa podjetniki lahko preverijo bazo študentov, ki iščejo študentsko delo in poiščejo ustreznega kandidata kar sami.

Z nami so sodelovala največja slovenska podjetja in nam zaupala:

študentsko delo

Tukaj gre za bolj pravičen sistem zaposlovanja. Prinesel bo pozitivne spremembe tako študentom, kot tudi delodajalcem. Oderuhe in mrhovinarje, kot je e-študentski servis, ki študentom pobirajo visoke provizije želimo odrezati krila. V Sloveniji se nažalost dogaja monopol na področju študentskih del in le-tega je potrebno razbiti, uničiti in totalno sesuti in zamajati sedeže gospodom v kravatah, ki so se usidrali v svoje fotelje in dobro služijo na račun študentov.

 

Če želite priti do dobro plačanega študentskega dela in predvsem poštenih podjetnikov, potem spremljajte naš portal, kjer bomo poskrbeli, da bo izbira študentskih del vedno večja. Pravtako bomo vse delodajalce obveščali, da prenehajo oglaševati v študentskih servisih in naj se raje obračajo na naš portal. Tukaj imajo vse storitve brezplačne in nihče jim ne bo postavljal pogoje, kot to počne e-študentski servis. Delajo razliko med podjetniki, nekaterim zaradi poznanstev in omejitve konkurečnosti prepovedujejo oglaševanje, da ne bi prišli do delavcev in verjetno gre za finančne interese tistih na visokih pozicijah.

 

Mobile

Dodaj odgovor