Preloader

Nalagam

image

Podjetje » Pajk klobuki »

Navdih za nove modne ideje se ponovno nahaja v preteklosti z modnimi klobuki. Klobuki imajo pri našem zunanjem izgledu sekundarni pomen. Klobuke zato najpogosteje prilagajamo oblačilom, ki jih nosimo. Vendar pa s klobuki lahko naredimo marsikaj, oblikujemo si stil, ki nam je všeč. Tako so ravno klobuki lahko tisti, ki vlečejo rdečo nit našega modnega stila. Klobuki že vrsto let kraljujejo med modnimi dodatki. Pokrivala so na splošno letos nepogrešljivi na glavi vsakega , tako žensk kot tudi moških.

9 18

Zato smo malce prebrskali o ponudbi klobukov pri nas in našli priznano slovensko blagovno znamko »Pajk klobuki »

Podjetje »Pajk klobuki« že skoraj z devetdeset letno družinsko tradicijo skrbi za izdelavo klobukov za vsakogar.

Mojster Sergej Pajk osebno izdeluje v delavnici na Tržaški cesti 62 vse vrste pokrival iz kvalitetnih materialov, ki so s ponosom izdelani v Sloveniji.

60

Klobučarna »Pajk klobuki« v svoji trgovini na Tržaški cesti 57 in spletni trgovini www.pajk-klobuki.si ponujata unikatna, modna in raznovrstna pokrivala . Lahko izbirate klobuke vseh velikosti iz različnih kvalitetnih materialov. Prav tako njihova bogata ponudba vsebuje vse od slamnikov, cilindrov, narodnih noš, planinskih in unikatnih klobukov. Izdelujejo tudi klobuke v reklamne namene izdelane po vaših željah in z vašo blagovno znamko. Možno jih je naročiti tudi po naročilu in ugodnih cenah. Specializirani so namreč za izdelavo vseh vrst klobukov. Zato nismo presenečeni nad dejstvom, da njihovo trgovino in spletno trgovino obiščejo stranke, ki prihajajo iz ZDA in sosednjih Evropskih ter Azijskih držav.

Pri izbiri klobuka vam bodo z veseljem prisluhnili in strokovno svetovali. Privoščite si nakup kvalitetnega in modnega klobuka.

206 233

Torej klobuk dol pred tako ponudbo,če ga pa nimate se pa oglasite v njihovi Klobučarni na Tržaški cesti 57 v Ljubljani ali pa obiščite njihovo spletno trgovino www.pajk-klobuki.si

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.