Iskanje zaposlitve

Iskanje zaposlitve na zaposlitve.org

Ste vpisali v Google besedo: iskanje zaposlitve?

Iskanje zaposlitve, je pomemben korak v vaši karieri. Iskanje ustreznega dela se prične, ko zaključite študij, šolo ali zamenjate delovno mesto. Pri iskanju zaposlitve morate biti pozorni na številne faktorje, saj veliko delodajalcev obljublja gradove v oblakih, ko podpišete pogodbo z vami ravnajo kot, da ste smet. Številni podjetniki se držijo načela, da je odzunaj blišč, medtem, ko znotraj vlada beda. Zaposlitve vam predstavijo, kot velike poslovne priložnosti, kot nekaj, kar enostavno ne morete zavrniti. Ubistvu, pa je veliko podjetnikov nažalost v Sloveniji, ki ne plačujejo delavcev, ki vršijo mobing nad delavci in podobno. Zato morate zaupati samo določenim portalom.

Na portalu zaposlitve.org so vsi delodajalci preverjeni, tako, da bo vaše iskanje zaposlitve enostavno in varno. Doslej so nam zaupala spodaj navedena podjetja in so z nami sodelovala:

iskanje zaposlitve width=

Kot smo že zgoraj omenili so vsi podjetniki preverjeni. V kolikor imate slabe izkušnje s kakšnim izmed podjetij, ki oglašuje na naši strani nas obvestite. Takšnega delodajalca, bomo takoj odstranili iz baze in mu prepovedali nadaljno oglaševanje zaposlitve. Za razliko od ostalih portalov, ki samo skrbijo za dejstvo, da so njihovi žepi polni in računajo oglase za zaposlitve, tudi po 600 eur. Za vas, kot iskalce zaposlitve, pa jim je vseeno. Mi skrbimo za zadovoljstvo iskalcev zaposlitve, kar pomeni, da iskanje zaposlitve na našem portalu poteka varno. Vsi podjetniki portal lahko uporabljajo brezplačno in oddajajo nove zaposlitve, pogoj je pa da so pošteni. V nasprotnem primeru letijo na glavo ven iz tega portala in nimajo več vstopa doživljenjsko.

Mi ne želimo biti novi zavod za zaposlovanje, kjer je 80% oglasov lažnih, kjer imajo večinoma že vnaprej izbrane kandidate. Želimo biti drugačni in želimo skrbeti za zadovoljstvo uporabnikov, ki iščejo zaposlitev. Zavedajte ste, da ste vi delovna sila in brez delovne sile, ni podjetij, ni direktorjev in ni poslovanja.

 

Uncategorized

Dodaj odgovor