Preloader

Nalagam

image

Ponudnik izobraževanj in usposabljanj odraslih v Sloveniji s področja tehnologij – podjetje NET

logo

Podjetje NET – poslovne storitve je specializirano na organizacijo in koordinacijo izobraževalnih programov in usposabljanj za odrasle ter sodelovanje v projektih s področja didaktike.

Gre za edino podjetje v Sloveniji, ki s partnerji nudi tako širok izbor izobraževalnih vsebin za odrasle, ki se izvajajo na principu problemskega učenja, kjer se teorija sproti dopolnjuje s praktičnimi vajami na industrijski opremi (pnevmatika, hidravlika, avtomatizacija, varjenje, CNC tehnologije, 3D printanje in modeliranje, avtoserviserstvo, obnovljivi viri energije in energetska učinkovitost).

 cnc2011-03-18-10.49-e1447697932331

Prav tako ponujajo tudi ostale izobraževalne vsebine s področja jezikovnega usposabljanja, informatike, računovodstva, kulinarike, protieksplozijske zaščite in Nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK). Usposabljanja po sistemu problemskega učenja zagotavlja ekipa odlično usposobljenih trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami pri povezovanju potreb industrije in didaktičnih pristopov pri usposabljanju odraslih.

viri

Usposabljanja vodijo strokovno usposobljeni predavatelji in potekajo na sodobni opremi podjetij FESTO, SIEMENS, MITSUBISHI, BOSCH, DAIHEN VARSTROJ, CHRISTIANI, EMCO, FANUC, INEA, METREL, IS-CADDY, OMRON, ZUMTOBEL itd. Svojo kakovost kažejo s priznanimi referencami. Njihovo temeljno poslanstvo je prispevati k dostopnosti ter kakovosti izobraževanja in učenja za vse podjetnike. Odlikujejo jih priznana referenčna podjetja. Upamo si trditi, da gre za eno izmed najboljših podjetij, s tako številnimi priznanimi referenčnimi projekti.

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.