Delo na domu

Delo na domu zaposlitve.org

Naš portal ponuja ambicioznim ljudem tudi delo na domu

Plačila za ambiciozne ljudi so odlična in temeljijo na osnovi, ki je minimalna cca 5 EUR/h plus dodatke na vsako dodatno sklenjeno pogodbo. Normativ je zares minimalen in ga večinoma študentje ne samo enkrat, ampak celo dvakrat ali trikrat presežejo. V kolikor sklenete več strank, kot je predpisano po normativih se urna postavka zviša lahko na 7,9,11,15, pa vse do 25 EUR/h, kolikor imajo najbolj ambiciozni prodajalci. Ker gre za sklepanje pogodb po telefonu vaša prisotnost v pisarni ni nujna.

Delo lahko opravljate tudi doma v naslonjaču in ste oraktično sam svoj šef. Vendar za tovrstno delo morate biti sposobni, saj je marketing lahko izredno naporen za nesamozavestne ljudi. Podjetniki se znajo obnašati, kot živali. Sploh kadar začutijo, da imajo na drugi strani šibko osebo, ki dvomi vase. V kolikor nekaj prodajate in dvomite vase. Vprašajte se: “Kako naj mi stranka zaupa, če še sam sebi ne zaupam?”

Z nami so sodelovala največja slovenska podjetja in nam zaupala:

delo na domu

Torej delo na domu ni tako enostavno, kot je slišati, je pa tovrstno delo za tiste, ki so ambiciozni zelo učinkovito, saj lahko normativ dosežejo v slabi uri. Pišejo pa si lahko ure za cel dan. Nam je pomembno doseganje normativov in niste vezani na delovni čas.  Vse kar naredite več od minimalnega normativa, delate zase, za svoj žep in boljšo urno postavko. Če nimate ambicij v življenju, potem delo na domu, ni za vas. Najbiolje je da si poiščete tipično slovenso službo za 800 EUR, greste delati v MC donalds ali Mercator. Tam trud in znanje nista potrebni. V marketingu je namreč trud izrednega pomena.

Torej v kolikor iščete delo na domu, nas kontaktirajte, se zglasite na pogovoru in bomo ocenili ali ste primeren kandidat za samostojno delo v marketingu. V kolikor ste, potem lahko zelo dobro zaslužite tudi od doma.

Mobile

One thought on “Delo na domu

Dodaj odgovor