Preloader

Nalagam

image

Če sanjate o lastni nepremičnini, brezskrbno, z nepremičninsko družbo Zarja

Družba Zarja z 20 letno tradicijo in zanesljivostjo z izkušenimi posredniki, bogatim naborom informacij in dolgoletnimi izkušnjami, kot posredniki pri prodaji nepremičnine.

logo

Zarja na trgu skrbi za opravljanje vseh vrst storitev na področju nepremičnin, investicijskih dejavnosti na stanovanjskem področju in inženiringa s področja gradenj, s stalnim izboljševanjem kvalitete dela in širjenjem dejavnosti, pri čemer izvajajo tudi neprofitno dejavnost. Imajo številne reference pri nepremičninskih transakcijah vseh cenovnih razredov, posebej pri donosnih investicijskih projektih in rezidencah, tako za domače kot tuje kupce, vse to odlikuje družbo Zarja.

Gre za fleksibilno podjetje, ki v skladu z zakonodajo želi v celoti ustreči strankinim željam in poiskati najbolj ustrezno in edinstveno rešitev. Tako poslovni sistem omogoča uporabnikom pregledno in natančno poslovanje.

Poleg upravljanja so tudi lastniki stanovanj in poslovnih prostorov za katere imajo interes, da so dobro vzdrževana in poskrbijo tudi za primernost ponudbe prostih stanovanj.

So vodilni, največji ponudnik in cenovno najugodnejše podjetje na JV države za vse vrste storitev na področju nepremičnin, investicijske dejavnosti na stanovanjskem področju in inženiringa s področja gradenj, s stalnim izboljševanjem kvalitete dela in širjenjem dejavnosti, pri čemer izvajajo tudi neprofitno dejavnost.

Kot pravi njihov slogan:

“Vaše stanovanje je vaše veselje in naša skrb”!

V kolikor želite kontakte delavca pokličite 090 73-73 ali si uredite mesečno članarino.