Aktualna prosta delovna mesta

Aktualna prosta delovna mesta

Aktualna prosta delovna mesta na portalu zaposlitve.org se iz dneva v dan spreminjajo. Dnevno vpišemo vsaj nekaj novih podjetij v bazo naših uporabnikov, tako, da število aktualnih prostih delovnih mest narašča. Seveda delamo predvsem na tem, da imamo v ponudbi samo kakovostna aktualna delovna mesta. Veliko podjetij, ki imajo blokirane račune, za katere vemo, da so neplačniki iz znanih virov. Ima prepoved uporabe našega portala. Naša primarna skrb je to, da so aktualna prosta delovna mesta na našem portalu resnična in da delodajalec ima resne namene pri zaposlitvi.

Da ne gre za zaposlovanje na črno, za denar na roko, delo na s.p. Tovrstnih del ne objavljamo in jih izbrišemo. Pri nas je pogoj zaposlitev uradna, ki omogoča delavcu vse pravice in pogoje, pogodbo, plačane prispevke, zdravstveno zavarovanje in vse kar vam delodajalec praviloma mora plačati. Marsikateri zaposlitveni portal objavlja kar vsa prosta dekovna mesta in se praktično niti ne seznanijo ali je potrebna po delavcu resnična, ima delodajalec blokirane račune, je dolžnik? Kaj jih briga, važno je da napolnijo svoje žepe in računajo oglas. Če bodo pa delavci oguljufani, to ni njihova skrb. Dobrodošli v banana republiki. Nekateri je rečejo tudi Sloveniji. Mi osebno ji pravimo republika, ki je pod nivojem afriške ekonomije.

Z nami so sodelovala največja slovenska podjetja in nam zaupala:

aktualna prosta delovna mesta

Ali so na zavodu res vsa dela aktualna? Večina oglasov preverjeno je lažnih. Podjetja in tudi inštitucije samo v skladu z oglasom dajo razpis. Imajo pa že izbrane kandidate. Kaj ne gre tukaj za zavajanje ljudi? Je to dopustno, da nekateri upajo in pišejo in pišejo, zato, ker je delodajalec objavil aktualno prosto delovno mesto na zavodu. Ubistvu pa sploh ni aktualno, ker se vnaprej ve kdo bo delal? Do kdaj bomo Slovenci še ovce, ki bomo dovoljevali, da se nekateri delajo praktično norca iz nas? Potrebno je imeti samozavest. Podjetja so odvisna od delavcev, brez njih so nula in ne obratno. Direktor brez delavcev ni vreden nič.

Mobile

Dodaj odgovor